ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ Υπ.Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (17/10/2022) ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ

Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης

Μας είπαν ότι υπάρχει η ανάγκη λόγω τής κακής δικής τους διαχείρισης και για να μη πτωχεύσουμε να ενταχθούμε στα μνημόνια , μετέπειτα οι δανειστές μας υποχρέωσαν να περικόψουμε δαπάνες - παροχές σε όλα τα υπουργεία, όπως έγινε και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κλείνοντας 45 στρατόπεδα αλλάζοντας όλη την δομή τού στρατεύματος για την εξοικονόμηση πόρων τής τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ, εις βάρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ και τής ασφάλειας τής χώρας. Σε αυτά τα στρατόπεδα και στις νέες δομές που δημιουργήθηκαν σε όλη την επικράτεια, εγκαταστάθηκαν αλλοδαποί διαφορετικού πολιτισμού, με διαφορετικά ήθη και έθιμα. Τα έξοδα εκτοξεύτηκαν στο τριπλάσιο, ήτοι στα 300 εκατομμύρια όπως αυτά εμφανίζονται στα στοιχεία τού Υπουργείου Οικονομικών , ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ και αφορά την μεταναστευτική ροή. Παράλληλα στους αιτούντες πολιτικό άσυλο τούς δίνεται η δυνατότητα εφόσον το επιθυμούν να αποκτήσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ αυτό από μόνο του δηλώνει ίσα κυριαρχικά δικαιώματα με τους Έλληνες , οι συνεχείς τροποποιήσεις των νόμων για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ που κληρονομείται μόνο εξ αίματος, μας την κατάντησαν ΕΠΙΘΥΜΙΑ και την αποδίδουν σε κάθε παρατρεχάμενο, αυτό μας το λέει ξεκάθαρα ο πρόσφατος νόμος άρθρο 1 της 3ης Οκτωβρίου 2022 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 5149 Βλέποντας όλα αυτά αλλά και τα στοιχεία των εσόδων του κράτους, διαπιστώνουμε ότι ενώ υπάρχουν διπλάσια έσοδα στο κράτος έναντι τού χρέους πού μάς εμφανίζουν, οι κύριοι αυτοί δεν θέλουν να μας ξεχρεώσουν, τώρα δε, μας λένε και τι πρέπει να περιέχει ένα καλάθι σε ένα νοικοκυριό για να επιβιώσουμε για να βγάλουμε τον χειμώνα. Ολοφάνερη η εχθρική πολιτική τους προς τους εντολείς τους, προς τον Ελληνικό λαό, ολοφάνερα και τα στοιχεία πού επιβεβαιώνουν την αλήθεια, ολοφάνερη και η ανάγκη της συστράτευσης της ένωσης όλων μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ' επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.

1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.

Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.